Gasztrotúrán cégvezetést tanítanak

Egyszerre elmerülni az olasz konyha legjavában és a cégvezetés rejtelmeiben?

Gasztrotúrán cégvezetést tanítanak

Hallottál már ilyenről?

Merülj el egy hamisítatlan olasz gasztroélményben, pizzákkal, sajtokkal, szalámikkal, bivaly mozzarellával, tiramisuval és eredeti, csodálatos olasz fagyival.

És közben tanulj a cégvezetésről. Sőt, épp olyan elánnal fogyaszd a mintacég-vezetés csinját-bínját, ahogy a fagylatot tetted.

Két nap után egy újfajta éhség lesz úrrá rajtad.

Azt gondolnád, 2 nap is elég lesz, hogy csordultig telj az olasz kajával, de hazaérvén azon kapod magad, hogy azt keresed, hol lehet egy jó olasz fagyit venni.

Teszed mindezt, miközben szorgosan azon dolgozol, hogy a túrán tanultakat bevezesd a cégedbe. Mert nem fogod tudni legyőzni a késztetést, hogy kezdj valamit az újonnan szerzett információkkal.

Ennyire ütős egy gasztro-mintacég-túra.

Éhesen hazajönni Olaszországból?
Az Alpok déli lábánál landolunk. A Mont Blanc koronázza a hegyeket. A Leonardo da Vinci által megzabolázott Ticino folyó korán reggel ködszerű fátyolként húzza maga fölé a felhőket, de a távolban markánsan kivehető a divat új fővárosa: Milánó. A Ticino is odatart, és mi is.

Április 18-án indulunk.

Olasz mintacég túra

Merülj el egy hamisítatlan olasz gasztroélményben, pizzákkal, sajtokkal, szalámikkal, bivaly mozzarellával, tiramisuval és eredeti, csodálatos olasz fagyival. És közben tanulj a cégvezetésről. Sőt, épp olyan elánnal fogyaszd a mintacég-vezetés csinját-bínját, ahogy a fagylatot tetted.

Foglald le időben a helyed!