Varázslat Pier inspirációja

Markovich Béla, aki 2022-ben az év cégvezetője díjat elnyerte, részt vett nálunk Pier Paderni Emberi cég vonzereje című képzésén. Nem fukarkodott a dícsérő szavakkal utána.

Varázslat Pier inspirációja

„Az igen drága munkaidőm jó befektetése volt ez a képzés. Az oktató 10-es skálán 10-es volt, és a szakmai tapasztaltsága is.

Rengeteg PR funkciót használunk, ezért vagyunk eredményesek és nyilván még inkább azon vagyunk, hogy még jobbak legyünk.

Olyan eszközöket sajátíthattam el ezen a képzésen a PR témájában, amivel még hatékonyabban tudjuk hűséges termékhasználókká tenni a vevőinket (új viszonteladó és szakember képzési forma).

A célcsoportjaink hozzáállásának még jobban megfelelő nyelven és szinten fogjuk minden kommunikációnkat intézni mostantól.

Az értékesítőink és a szakember-kapcsolattartóink teljesítményét mérni és így javítani tudjuk új partnerek és piacok hozzánk kötésében.

Felsővezetőként olyan tervekkel térek vissza a cégbe, melyeket azonnal kiadhatok a PR részleg vezetőjének, hogy így kell a céges kommunikációinkat továbbfejleszteni.

Varázslat, ahogyan Pier, a HCA rendkívüli oktatója, inspirálóan hat rám.

Vegyél te is részt ezen, minden ismerősömet erre bátorítom.”

Markovich Béla

Köszönjük a visszajelzést, Béla!

A képzésről bővebben:

Emberi cég vonzereje
(Emberi): Emberséges, emberies, az ember méltóságát önmaga és más irányában tiszteletben tartó. Emberi bánásmód.  Tiszta ágyat és tiszta asszonyt Álmodik … S emberibb szavakat. (Ady Endre)