Üzleti képzések

Képzéseink

Vezetői gyakorlati mester-műhely
Tudásból nincs hiány, gyakorlati alkalmazásból ellenben… Céges ötletek, konkrét képzések és a millió jegyzeted, vajon hány fiókot tudsz vele megtölteni? Ne érts félre, ezek értékesek. Sőt, aranyat érnek. De a fiókban az arany sem több, mint csillogó nemesfém. Bármely módszer, rendszer vagy tudás…
Többet ésszel cégvezetés
„Ez a tréning egy aranybányát tárt fel a cégemben, melyet évek óta nem aknáztunk ki!” A cég minden méretéhez egyedi természeti törvények érvényesek. A törvények megszegése büntetést von magával. A büntetés rendszerint: TÚL SOK ERŐFESZÍTÉS, TÚL KEVÉS EREDMÉNYÉRT! Mikor a cégvezetés fontosabb tén…
Éhesen hazajönni Olaszországból?
A testünket annyi jóval kényeztetjük egy ilyen úton, hogy az előbbi maga a lehetetlen küldetés – de lelkileg ÉHESEN érkezünk: minél többet láttunk, annál többet akarunk megvalósítani.
Szerezz vevőket rutinosan, gigantikus reklámbüdzsé nélkül is
Sokak szerint a marketing feladata „a piaci, vásárlói igények felmérése, megerősítése, a termék pozícionálása, csomagolása, tálalása”. Hát... biztosan...

Miért mások a HCA képzések?

Amikor képzésekről vagy tanulásról beszélünk, at átlag embernek két dolog juthat eszébe:

  • Az iskolai évei – amit unt, ahonnan szabadulni kívánt –, ahol a tanár megmondta, hogy másnap doga lesz, és ha nem talált egy jó módot a puskázásra, akkor inkább beteget jelentett.
  • A munkahelyi kötelező képzések, amik arra voltak jók, hogy legalább kiszabadult a munkából kicsit, de egyébként egy rakás elmélet volt kevés érdemleges, alkalmazható résszel.

Van persze egy harmadik kategória, a képzések, melyekre önszántából megy el az ember.

A HCA képzései mind ilyenek.

Még a hozzánk képzésre rendelt alkalmazottak esetében, az alkalmazott nyilatkozik, hogy ő saját akaratából tanul.

Ezek a képzések az 1-2 napos élő vagy online előadásoktól a hosszabb képzési programokig terjednek.

Már az előadásokon is fontos tényező a gyakorlatiasság. Rengeteg filozófiát és elméletet lehet oktatni, és biztosíthatunk, hogy mi is tudunk olyanokat mondani, hogy tízből kilenc embernek leesik az álla. Ez azonban egy üzleti képzés, ezért számunkra nem a leesett állak mennyisége fontos, hanem a ténylegesen elért céges eredmények.

Egy másik kulcs eleme képzéseinknek a tanulási módszer.

Noha, már 7 éves kortól a tanulás körül forog az életünk, mégse találjuk meg a tantárgyak között a tanulást magát. Nem csoda hát, hogy sok fura megoldás születik a tanulásra. Van aki magol, van aki puskázik. Külön trükköket dolgoztak ki az információ memorizálására. Ami szinte univerzális az a tanulással és a vizsgákkal járó stressz, valamint az a tény, hogy a legtöbben már pár nap után elfelejtik mit is tanultak.

A végeredmény? Az induló cégek negyede megy tönkre már az első évben, de a jelen gazdaságban még a nagy cégeket is nap mint nap fenyegeti a csőd. A frissen végzett szakemberek képzetlenek a területükön, aminek eredményeként a cégeknek kell saját költségen újraképezni őket.

Az emberek butábbak? A gazdaság a hibás? Nem. A probléma az oktatással van, és annak eredményeivel.

Képzelj el ezzel szemben egy olyan képzési módszert, amelynek eredményeként mindenki tudja és képes gyakorlatban alkalmazni, amit tanult. Kisujjukban van az információ, mert már kipróbálták.

Pontosan ezt kínálja a HCA képzési módszere, melyet L. Ron Hubbard fejlesztett ki.