Cégvezetői készségek az áhított sikerhez

Cégvezetői készségek az áhított sikerhez

A vezetés és az igazgatás létfontosságú funkciói bármely cégnek vagy szervezetnek. Bármi is legyen a te áhított karriered, akár zenész, akár fejlesztő, akár sportoló a sikered csupán akkor garantált, ha képes vagy magad egy olyan szervezetet vagy céget építeni, ahol a mesterséged kivirágozhat, növekedhet és erősödhet.

A HCA International egy hivatalos főiskola Los Angelesben. Oktatási struktúrájában fontos tényező volt, hogy választ adjon a diplomák egyre csökkenő értékére.

A főiskola, ahol tényleg biztosíthatod a sikeres karriered

Mit kellene egy főiskolai diplomának biztosítania számodra?

Hallottad már valaha azt a felkiáltást, hogy „Végre péntek van”?

Ha olyan munkád van, amit nem szeretsz, akkor alig várod, hogy végre péntek legyen. Ellenben ha imádod a munkád, sokkal inkább a hétfőt várod, mint a messiást.

A tökéletes világban a főiskola biztosítja a karrieredhez szükséges műveltséget, lehetővé teszi, hogy olyasvalamit tanulj, amit szeretsz, abban profivá válj, és megadja az alapokat, hogy jól keress és boldog, sikeres karriered legyen.

A valóságban viszont főiskolai diplomát szerezni gyakran egyáltalán nem ilyen. Semmi köze a karrierhez szükséges műveltséghez.

Az első két évben olyan dolgokat tanulsz, aminek nem sok köze van az érdeklődési körödhöz, majd ezután végre valahára eljutsz oda, hogy az általad választott szakot tanuld. És gyakran, később úgy találod, hogy ez mégse az, amit csinálni szeretnél.

Hacsak nem tudsz még több időt eltölteni az iskolában, hogy szakot válthass, akkor az eredeti választásod marad. Majd, ha lediplomázol és munkakeresésbe kezdesz, akkor vagy egy olyan területen helyezkedsz el, amit nem igazán akarsz, vagy úgy fogod érezni, hogy a főiskola egy rakás elvesztegetett idő volt.

Könnyen lehet, hogy végül olyan karriered lesz, amiben egyáltalán nem tudsz kiteljesedni. És az is biztos, hogy nem jó móka. A boldogsághoz olyan főiskolai oktatásra van szükséged, aminek eredményeként akár üzletemberként, akár alkalmazottként alig várod, hogy elinduljon a nap, ahelyett hogy mindennap robotolnod kéne.

Verhetetlen kombináció az, ha azt csinálod, amit szeretsz és az sikeresen csinálod. És ebben más a HCA. Segítünk megtalálni, mi a szenvedélyed és segítünk megtanulni hogyan csináld azt sikeresen.

Ezt kéne adnia a főiskolai oktatásnak.

Érdeklődés

Az alábbi űrlapot töltsd ki, és keresni fogunk. Kérlek minden mezőt tölts ki.