Többet ésszel cégvezetés

Többet ésszel cégvezetés
„Ez a tréning egy aranybányát tárt fel a cégemben, melyet évek óta nem aknáztunk ki!"

A cég minden méretéhez egyedi természeti törvények érvényesek.

A törvények megszegése büntetést von magával. A büntetés rendszerint:

TÚL SOK ERŐFESZÍTÉS, TÚL KEVÉS EREDMÉNYÉRT!

Mikor a cégvezetés fontosabb tényezőit félre-lökik kevésbé fontosabb dolgok kezelése miatt, akkor a teljesítmény csökken. Ez maga korlátokat szab az elérhető eredményekre.

Ha minden dolog súlya korrektül ki van jelölve, és a főbb ügyek kapják a nagyobb figyelmet, akkor a cég óraműszerűen halad.

Ha egy korábbi szinten jól működött a céged – akár kisebb létszámmal, forgalommal, akár nagyobbal –, ott ösztönösen kihasználtad a helyzet természeti törvényeit.

„Az Admin Skáláról már hallottam korábban, ám sosem értettem a lényegét.
Fura módon csak a tanfolyam 50%-a körül kezdtem felfogni és ÁTFOGÓAN látni a teljes képet.
Összeállt az egész kép, nagyon hasznos, ezt így ebben a formában fogom használni!.”

Válj a cégvezetés természeti törvényeinek mesterévé!

  • Ez a képzés kidolgoztatja a cégvezetői eszközök fontossági sorrendjét, egymáshoz való viszonyukat a saját cégedre.
  • Ehhez megérteti, hogy melyiknél milyen buktatók vannak.
  • Távirányítót ad, hogy videofelvételről vissza tudj nézni minden fontos részletet.
  • Valóban végrehajtható üzleti tervet kapsz.
„Ez a tréning egy aranybányát tárt fel a cégemben, melyet évek óta nem aknáztunk ki. Egy sor eszközt adott a cégem működési elveinek megfogalmazására és elfogadtatására – az időm kézben tartására, és a teljesítménymérés hasznossá tételére.
Az ember nem tudja azt, amit nem tud. Ez a tréning teljesen új oldalról mutatja meg a céged, és segít megtalálni a lyukakat a pénzügyi vödrödön a képzés bámulatos eszközei segítségével.”

Miért Arte Maren?

Arte Maren

A HCA nagy választékkal rendelkezik a HUBBARD MANAGEMENT SYSTEM vezetési eszközeinek nemzetközi szakértőiből. A választás alapja az, ki miben a LEGJOBB.

Arte könyve: A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok címmel közel ezer példányban kelt el csak Magyarországon, és világszerte nagy sikert arat cégvezetők körében.

Arte több mint 5000 cégtulajdonost képzett ki az elmúlt 30 év során ebben a témában, akik özönlenek a külföldi konferenciákra, ahol Arte fellép. Sok magyar cégvezető csak miatta utazott akár Kolumbiáig, hogy hallhassa.

Számos céget épített fel, olyan termékekre, szolgáltatásokra, melyek eladása önmagában is kihívást jelent. Jelenleg is a Ulan Nutritional Systems Inc. tulajdonosa- mely az USA-ban egy új természetes egészségrendszer kifejlesztője és propagálója.

A képzésein résztvett ügyfelek listáján olyan nevek is megtalálhatók, mint a Nestlé, Chrísler, IBM, Teledyne, American Airlines, Northwest Airlines, Bank of America, Del Taco, Meeting Planners International, MASCO, Mapei, és még sok száz.

Többet ésszel cégvezetés

Az ész és az erő helyes egyensúlya azt jelenti, hogy az erőfeszítéseid gyümölcsözőek lesznek.

Vásárlás