Éhesen hazajönni Olaszországból?

Az Alpok déli lábánál landolunk. A Mont Blanc koronázza a hegyeket. A Leonardo da Vinci által megzabolázott Ticino folyó korán reggel ködszerű fátyolként húzza maga fölé a felhőket, de a távolban markánsan kivehető a divat új fővárosa: Milánó. A Ticino is odatart, és mi is.

Éhesen hazajönni Olaszországból?

Van, akit a hamisítatlan cappuccino vagy latte macchiato ragad meg, van, akit az autókölcsönző szellemes kiszolgálója. Feledjük a reptéri stresszt feloldó stewardess mosolyt és irány az autópálya…

Kezd összerázódni a csapat, új ismeretségek, miközben valami mentálisan leválik rólunk… na a gúnyánk persze rajtunk marad.

Két nap múlva hulla fáradtan, csalódottan várnak bennünket a taxisok Budapesten és azt kérdezik, ti honnan jöttetek, ahol így fel lehet töltődni?

És nem győzzük mesélni!

Nem is gondoltam volna, hogy ennyit lehet tanulni egy kirándulás közben, ha lassan 8 éve nem kerekedtünk volna fel a HCA Vállalkozói klubjának kemény magjával. Elindultunk, hogy ne csak Budapesti cégekben lássuk testközelből a Hubbard Management System-et, hanem olyan helyeken, amelyekről a mindig szívesen látott olasz mesterünk Pier Paderni regélt.

Éhesen hazajönni Olaszországból?

A testünket annyi jóval kényeztetjük egy ilyen úton, hogy az előbbi maga a lehetetlen küldetés – de lelkileg ÉHESEN érkezünk: minél többet láttunk, annál többet akarunk megvalósítani.

Ha

 • megcsömörödtél a „jótól”, és
 • hiányzik a korán reggel felpattanó szem,
 • ötletekkel teli nyugtalan alvás és
 • éjszakai rádöbbenés, hogy a napi pörgésben semmit nem ettél.

Nos, akkor szívesen látunk 3 napra magunk mellett Milánótól Bresciáig.

4 cég, számos meglepetés. Magaslati rálátás az itthoni helyzetre.

💡
Otóberben még kedvezményesen!
Most még akár három részletben is fizetheted!

Miről is szól az Olasz Mintacég Túra?

Gyakorlatias, valós, inspiráló. Cégvezetők ajánlásával.

A hiányzó láncszem az igazán gyakorlatias tudáshoz.

Milánói Mintacég Túránk során a cégvezetők krémjét látogatjuk meg, hogy munkásságukat mikroszkóp alá tegyük. Ezek a túrák mindig aranyat érnek.

A cégek hatékonysága, hangulatvilága, a szakértelem mértéke pozitívan sokkolják résztvevőinket. És nem azért, mert ezeket máshol nem lehet látni, hanem mert itt azt is látják, pontosan hogyan is valósítják ezeket meg.

Azon túl, hogy új lendületet, inspirációt és megújult reményt adott a résztvevőknek, sőt nekünk is, olyan jellemző problémákra láttunk kézzelfogható megoldásokat, mint a

 • személyzet kiválasztás,
 • betanítás,
 • szezonális személyzet kérdése,
 • PR,
 • vásárlók kötődésének és hűségének kialakítása,
 • marketing,
 • logisztika és
 • mindehhez a vezető hozzáállása és szerepe.

Az eddig résztvett több száz cégvezető 9,5 pont felett értékelte a szakmai értékét a túrának, ami egy tizes skálán igen jó eredmény.

Sőt, egyik ügyfelünk a túrán azt találta mondani, hogy noha

ő ismeri ezt a cégvezetési módszert és
használják is a cégben, de közel sem ilyen
hatékonysággal.

Ennél tovább is ment, le volt taglózva, hogy vezetőit nem hozta magával, de nem búsult, hanem erőt merített ebből. Rövid időn belül egész vezetői csapatával eljött Milánóba, egy éven belül pedig teljesen megfordította a cég addig összeomlás felé való tendenciáját. Azóta is növekszik és egyre nyereségesebbek.

És te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy immár sokadik alkalommal egy kiforrott programba csatlakozhatsz be.

A túra ára tartalmazza a

 • Budapest-Milánó repülőjegyet
 • A túra idejére a szállást
 • Helyszíni utazást
 • Több napos intenzív, gyakorlatias helyszíni képzést legalább négy cégnél.

Hol tudok csatlakozni?

Vedd meg jegyed még most, mielőtt betelne a létszám. Egyszerre csak kisebb csoportokat tudunk vinni, hiszen ezek élő, működő cégek és nem múzeumi darabok, így a túra folyamán is dolgoznak. Szerencsére!

Kattints az alábbi termékre, a jegyed megvásárlásához.

Olasz sikercég túra

Csatlakozom
Gazdagodj élményekkel és tudással – Olasz sikercég túra – Hubbard College Budapest
Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet szóban átadni. Ha csupán olvasunk valamiről, az azzal kapcsolatos tudásunk, valószínűleg a 25%-ot sem éri el. Honnan jön a maradék 75%? Ha látjuk, megtapasztaljuk az már egy nagy lépés, és erre tökéletes alkalom Olasz sikercég túránk.

Mit ér ez a túra?

Nehéz forintösszegeket akasztani olyan élményekre, amelyek megváltoztathatják az életünket. Van akinek élete első focimeccse, van akinek az első alkalom, amikor repülőn ült, mindenkinek más és más élmények hagynak olyan nyomot, ami után már nem tud ugyanúgy tekinteni a világra.

Ezen a túrán a testi, lelki és üzleti vágyaid is középpontba kerülnek. Eredeti olasz pizzák, tészták, helyi szalámik, sajtok és halak, hamisítatlan tiramisu és az igazi gelato, ezek már önmagukban csodás élményt nyújtanak. A gyönyörű tájak, szerpentinek, havas hegycsúcsok és alpesi tavak is alaposan megcsiklandozzák az érzékleteinket.

Ám ezeket árazza be egy utazási iroda, nem a mi asztalunk. Az a képzés, amit a cégekben kapsz, külön-külön megérnek minimum fél milliót. Ha okosan lemásolod őket, milliárdokat hozhat a konyhára.

Ezenfelül pedig egy olyan társaságban töltöd el az utat, akik hasonló cipőben járnak, hasonlóan gondolkodnak, és könnyen lehet, hogy együtt több új ötletetek lesz, mint egyénileg.

Hogy ez a túra ténylegesen tíz milliót, száz milliót vagy tíz milliárdot ér számodra, az rajtad múlik.

De azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy három milliónál biztosan nem ér kevesebbet.

Ha további kérdéseid vannak, töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy keress minket telefonon (06 70 459 2238).