Drága törzsfőnök-nő

Nem, nem tévedés a megszólítás! Sajnos túl kevesen ismerik azt az tényt, hogy a természeti közösségekben, egészen a közelmúltig nő vezette a közösséget.

Drága törzsfőnök-nő

Nem, nem tévedés a megszólítás!

Sajnos túl kevesen ismerik azt az tényt, hogy a természeti közösségekben, egészen a közelmúltig nő vezette a közösséget.

Legalábbis békeidőben. Nagyon ritka alkalom, volt az amikor nem nőre bízták a közösség irányítását. És csakis vészhelyzetekben történt ez meg.

Ma sokan érezzük, hogy ideje lenne visszanyúlni a gyökereinkhez. De lehet, hogy a hagyománnyal együtt a szakértelem is feledésbe került, hogyan lehetne még jobban irányítani a gazdaságot.

Nem túl nagy szó ez? A GAZDASÁGOT?

Bizony, az ökonómia (angolul: economics), azaz köz-gazdaság-tan az ógörög OIKOS = ház szóból származik. (Meg persze az ismert francia joghurt márka is)

Talán az ókori görög gyengébb nem volt az első, akik azért csatároztak annyit, hogy minél többet ők mondhassák, ki viszi ki a szemetet, vagy kinél van a távirányító.

Ez nem csak igazságtalan volt a nőkkel, mint erősebbik nemmel szemben, de veszteséges is!

Most az évezredes zsákutca után (habár az alma hívők lehet, hogy vitatják ezt a verziót), egy olyan ajándékot eszeltünk ki a felköszöntésetekre, ami lehetővé teszi, hogy az elveszett, jogos szervezési tudást még jobban fejlesszétek.

Boldog Nőnapi kívánságunk mellé 8,3 %-os kedvezményt is biztosítunk minden befizetésedre a jövőbeli szolgáltatásainkra, ha 8 napon belül elfogadod ezt az ajánlatunk.

Szolgáltatásainkról itt:

Üzleti képzések
Képzéseink Vezetői gyakorlati mester-műhelyTudásból nincs hiány, gyakorlati alkalmazásból ellenben… Céges ötletek, konkrét képzések és a millió jegyzeted, vajon hány fiókot tudsz vele megtölteni? Ne érts félre, ezek értékesek. Sőt, aranyat érnek. De a fiókban az arany sem több, mint csillogó nemesf…

De ha kíváncsi vagy a teljes szolgáltatási palettánkra, vedd fel velünk a kapcsolatot itt: