Meglepetés szarvastorlasz páros szülinapon

Ki vágyik arra, hogy éjjel egy elhagyatott hegyi úton szarvasok lépjenek az autója elé? A legtöbb ember persze azt mondja erre, hogy isten ments.

Meglepetés szarvastorlasz páros szülinapon

Tudod, olyan későn vezetsz, hogy már minden utasod elszunyókált a hátsó ülésen, és csak te meg a melletted ülő beszélgettek, hogy az álommanók nehogy eltérítsék a pupilláidat a fényszórók által behatárolt koromsötétségről. Na jó legyen könnyítés, hogy telihold van.

Mikor kimondtad a mindig gyermekien kíváncsi bölcs öreg Piernek, hogy errefelé az évnek ebben a szakaszában előfordulhatnak szarvasok, már meg is bántad. Mentségedre szolgáljon, hogy egész nap a HCA 20. évfordulós ünnepségén serénykedtél több száz résztvevő előtt, ahol a beugró Los Angelesi főnököd, Nick Terrenzi, brilliánsan váltotta ki az utolsó pillanatban fára tekeredett kulcselőadótokat.

Pier persze ahelyett, hogy a Pillantó Kutya végzős óvodásainak kedvenc szóviccét ekhózná vissza (szótagold, ha nem ismernéd), önfeledten kijelenti: „De jó lenne látni néhány szarvast!” (Persze angolul)

Közben folyamatosan azon jár az eszed, hogy épségben leszállítsd Ladislav királynak Végles várába a két vendégdalnokát a Szlovák HCA 15. szülinapjára. Ők is iszonyú nagy ünnepséget rendeztek - majdnem 200 cégvezetővel, polgármesterekkel és talán egy volt köztársasági elnökkel is megspékelve.

Na pont ekkor tűnik fel az első... csorda szarvas előtted a semmiből. És onnantól kezdve 5 percen át tömegével jönnek a holdsütötte éjszakában.

Persze ilyenkor nem kérdés, hogy sebességet kell váltanod: lépésben szlalomozol a szarvasok közt. Mivel haladni úgysem lehet, hangosan felvered a hátul békésen szunyálókat. Akik persze meg vannak győződve róla, hogy ez csak álom az álomban és zavartalanul visszaszenderednek – na ők nem váltottak sebességet, és így egy óriási élményről maradtak le.

Mivel fénykép nem készült, ezért Pier élménybeszámolóját erről csak

a GYORSREAGÁLÁSÚ CÉG tréningen hallgathatjátok meg.

Gyorsreagálású cág tréning Pier Padernivel

Készítsd fel céged rá, hogy kiállja a váratlan buktatókat és nyugodt időben nagy sebességgel süvítsen előre.

Vedd meg a jegyed!

Rajzolunk a táblára szarvast, csónakot és létrát is.

Biztos vagyok benne, hogy az autóddal te is pontosan tudod hogyan reagálj le hirtelen akadályokat és rázós szakaszokat, pont ahogy tudod mikor olyan az útburkolat és a beláthatóság, hogy bátran ráléphetsz a gázpedálra és a „RAKETA” fokozatba is kapcsolhatsz, ha ismered az orosz újgazdagokról szóló sutkát (oroszul: viccet).

Ha most cégvezetőként ezt olvasod, akkor a cégeddel is sikerrel váltottál sebességet a változó időknek megfelelően.

A legtöbbször stabilak maradtatok, akár növekedtetek is, míg más cégek csődbe mentek. És ti kevesebbszer tapasztaltátok meg hogy hegymenetben 5-ösben maradt a cég, de némi erőfeszítéssel elértétek, hogy ne fulladjon le a bankszámlája, meg az értékesítési csapata.

Szóval gratulálok!

A legjobban pedig akkor gratulálok, ha tovább fejleszted a cégvezetési szaktudásod a változások helyes reagálására.

Pier Paderni lesz az előadó, aki már lassan 50 éve épít cégeket és szervezeteket - az ingujját feltűrve, vállt vállnak vetve azokkal, akik megkérik, hogy segítse őket és kiváncsiak, mit lehet elérni még a jelenlegi sikereiken túl.

Legyél ott júni 14-én!

További információkért kattints ide:

Vedd meg a jegyed itt:

Ha csoportos kedvezmények érdekelnek kattints ide: