Nem is hittem volna el, ha nem jövök el ide

Van aki az írott szóban hisz, van aki inkább a videókat vagy a hanganyagokat részesíti előnyben. Nem vitatja azonban senki az élmény és a személyes megtapasztalás erejét.

Nem is hittem volna el, ha nem jövök el ide

„Nem is hittem volna el, ha nem jövök el ide” – semmi nem foglalja jobban össze Olasz mintacég túránk hatását, mint Kerekes Zoltán cégvezető szavai.

Ha valahogy pótolni lehetne egy ilyen élményt, akkor az emberek a Google Maps-ben járnák a világot, a turizmus ipar pedig tönkre menne.

Olasz mintacég túránkon ötvözzük az utazás élményét a fejlődéssel.

Lélegzet elállító tájakat fedezünk fel együtt lélegzet elállító eredményű cégekkel. Kristóf Kata a Hollywood Nyelvstúdiók alapítója is pont ezt mondta, mikor hangot adott a lelkesedésének egyik sikercégünk oktató parkját látván.

Kata később sem titkolta gondolatait – „Ami a legátütőbb, hogy van egy szervezet, és ez értékes végterméke úgy kezdődik, hogy kompetens, hatékony, becsületes munkatársak. És utána jön az, hogy mit szolgáltat a közönségének.”

A túra egy-egy napja közben olyan sebességgel faljuk az élményeket, hogy a nap végén szükség van egy nyugodt vacsorára, ahol mindenki feldolgozhatja magában a látottakat.

Észak-Olazsország nem szűkölködik látnivalókban és szemet gyönyörködtető tájakban – nem beszélve az elmúlt évezredek építészetének kincseiről.

Egy ilyen eldugott gyöngyszemen eltöltött vacsoránk során Kerekes Zoltán további betekintést nyújtott élményeibe – „Az első tíz percben elszóltam magam, hogy nekem már megérte, amikor azt láttam, hogy az új vevőszerzéssel kapcsolatban hogyan szereznek figyelmet. Ott láttam ezt a valóságban megvalósítva.”

A túra során négy céget látogatunk meg. Mindegyik cég egy egészen más világot képvisel, az őket összekötő kapocs Pier Paderni személye, aki személyesen kalauzolta ezeket a cégeket a siker felé vezető úton.

Pier túránkon a túravezető szerepét tölti be, ő az aki rávilágít a titkokra és megmutatja hova érdemes nézni, amikor az elképesztő látványvilág szemünket elragadja az apró de fontos részletekről.

A cégek hangulatát és az alkalmazottak kezelésének módját jól példázzák a következő nyilatkozatok:

„Egy hídon megyek át az egyik épületrészből a másikba!” – tört ki Milassin Tamásból, – „Ez nem egy hétköznapi gondolkodó, aki ezt megkreálta.”

„Nem csak az, hogy te nyersz egy alkalmazottat, de az alkalmazott is nyer egy családot.”

„Ami legjobban megfogott, ez az emberközpontú gondolkodásmód, hogy a szépség és a minőségnek a felmutatása mennyire fontos. Az érzéseknek ez az amalgámja mennyire mélyen meg tud fogni.”

Demeter Ferenc, az Elecon Plus SRL tulajdonosa foglalta össze talán a legjobban

„Az, amit látsz, amit érzel, amit tapintasz – és ez így együtt egy nagyon maradandó élményt ad. Tehát, nem csak egyszerűen látsz valamit, hanem egy élménnyel gazdagodsz, ami gyakran megfizethetetlen és nagyon inspiráló. Egy rakás ötlet jött elő!”

Tőled is csak annyit kérek, ne Google Maps-en járd a világot, és ezt az élményt se próbáld képekkel és szavakkal pótolni.

Vedd meg a jegyed következő túránkra!

Olasz sikercég túra

Fedezd fel velünk Észak-Olaszország eldugott gyöngyszemeit, szemet gyönyörködtető tájait és sikercégeinek titkait.

Vedd meg a jegyed!
Gazdagodj élményekkel és tudással – Olasz sikercég túra – Hubbard College Budapest
Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet szóban átadni. Ha csupán olvasunk valamiről, az azzal kapcsolatos tudásunk, valószínűleg a 25%-ot sem éri el. Honnan jön a maradék 75%? Ha látjuk, megtapasztaljuk az már egy nagy lépés, és erre tökéletes alkalom Olasz sikercég túránk.