Mindent neked kell csinálni?

Mindent neked kell csinálni?

Tele van már a hócipőd azzal, hogy mindent neked kell csinálni?

Mert az egyik beteg, a másik lusta, a harmadik meg azt se tudja hol van balra. Nem baj, mondják, a főnök mindent megold. Meg hát!

Hagyd az embereid két napra, oldják meg ahogy tudják, te meg gyere velünk olasz tiramisu kóstolóra. Közben, ahogy a babapiskóta, a tejszín meg a kávé eltölti arcunkat, megnézünk négy céget, ahol valami egészen hihetetlen módon, nem a főnök old meg mindent.

Sőt, a főnök szinte csak azért jár be, mert szeret ott lenni.

Ahogy a karmester se tud vezényelni, ha neki kell hegedűlnie, úgy a cégvezető se tud vezetni, ha folyton neki kell megjavítania a fénymásolót.

Ezekben a cégekben a cégvezetők a karmesterek, már ha éppen akarnak karmesterek lenni, mert van, hogy díszpáholyból nézik alkotásukat, miközben legfőbb bizalmasuk vezényli a zenekart.

És most meginvitáltak minket, hogy beüljünk melléjük a díszpáholyba és egy jó cappuccino mellett megmutassák hogyan is jutottak ide.

Április 18-án repülünk. Találkozó a reptéren.

Éhesen hazajönni Olaszországból?
Az Alpok déli lábánál landolunk. A Mont Blanc koronázza a hegyeket. A Leonardo da Vinci által megzabolázott Ticino folyó korán reggel ködszerű fátyolként húzza maga fölé a felhőket, de a távolban markánsan kivehető a divat új fővárosa: Milánó. A Ticino is odatart, és mi is.

Csatlakozz itt:

Olasz mintacég túra

Vedd meg a jegyed