Mi köze a tiramisunak a cégvezetéshez?

Mi köze a tiramisunak a cégvezetéshez?

Ahány ház annyi recept, ha tiramisuról van szó, és ez főleg igaz Olaszországban. Éppúgy van ez a cégvezetés esetében is.

Ám, attól hogy valaki tiramisunak nevezi az alkotását, még nem garantált, hogy tényleg az.

Nem azt mondom, hogy csak egyetlen recept létezik, és minden más istenkáromlás.

Vannak, azonban, bizonyos alaptételei, alapkövetelményei annak, hogy a tiramisu tiramisu legyen, és ez az ízén is érződik.

Mikor valaki fogja a receptet és azt mondja, „ó, én nem szeretem a tojást, vagy a kávét, úgyhogy azt nem rakom bele”, azt mind szép és jó, csak éppen a végeredmény az nem tiramisu lesz.

Hasonlóan, ha valaki azt mondja ő nem akar utasításokat kiadni, az mind szép és jó, csak az éppen nem cégvezetés.

Ha az alapösszetevők és alapkövetelmények megvannak, akkor azon felül nyilván saját ízlésünk szerint variálhatjuk. Ettem már ezer féle tiramisut, volt ami isteni volt, volt ami nem nagy szám. De mind tiramisu volt.

Olasz mintacég túránkon nem csak igazi tiramisu kóstolót tartunk, de cégvezetés kóstolót is. Négy olyan céget nézünk meg, ahol a cégvezetés receptjének minden összetevője megvan. Mégis világosan láthatod majd, hogy más és más az ízviláguk. A közös bennük a siker és az eredményesség.

Gazdagodj élményekkel és tudással – Olasz sikercég túra – Hubbard College Budapest
Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet szóban átadni. Ha csupán olvasunk valamiről, az azzal kapcsolatos tudásunk, valószínűleg a 25%-ot sem éri el. Honnan jön a maradék 75%? Ha látjuk, megtapasztaljuk az már egy nagy lépés, és erre tökéletes alkalom Olasz sikercég túránk.
Éhesen hazajönni Olaszországból?
Az Alpok déli lábánál landolunk. A Mont Blanc koronázza a hegyeket. A Leonardo da Vinci által megzabolázott Ticino folyó korán reggel ködszerű fátyolként húzza maga fölé a felhőket, de a távolban markánsan kivehető a divat új fővárosa: Milánó. A Ticino is odatart, és mi is.

Még nem késő lefoglalni a helyed.

Olasz sikercég túra

Foglald le a helyed!