Mi a közös a Ferreroban és a Ferrariban?

Mi a közös a Ferreroban és a Ferrariban?

Mi a közös a Ferreroban és a Ferrariban?

Az egyik finom, a másik meg finoman szól, miközben süvít. Mindkettő olasz. Mindkettőben van piros.

És mindkettőt egy Kovács nevű úriember alapította (nem ugyanaz). Kovácsból Olaszországban is van annyi, mint Magyarországon. A Ferrari és a Ferrero név a Kovács változatai Olaszországban. Pedig mennyivel grandiózusabban hangzana itthon is…

Enzo Ferrari (balra) és Pietro Ferrero (jobbra)

Tudtad, hogy a Ferrero – többek között a Nutella és a Kinder termékek gyártója – a mai napig családi vállalkozás. Az olaszoknál a családi vállalkozásoknak nagyon fontos szerepe van, a család pedig nem csak Maffia berkekben létfontosságú számukra.

És hogy jön mindez a cégvezetéshez?

Mintacég túránkon Olaszországban 4 céget nézünk meg, melyek közül három családi vállalkozás. Magyaroszágon sokan dolgoznak a családtagjaikkal, de azt tapasztaltunk, hogy annál kevesebben élvezik ezt.

Megmutassuk, hogyan lehet jól csinálni? Ha eljössz velünk, láthatod majd a család erejét és szerepét a cégek eredményeiben. Ami pedig talán a legfontosabb, hogy a szeretet és törődés – sőt türelem - kiterjed a cégre és minden alkalmazottjára is.

Ha szeretnéd tudni, hogyan lehet egy nagy céget szervezetten és boldogan sikerre vinni, gyere el velünk április 18-án Olasz mintacég túránkra.

Olasz mintacég túra

Vedd meg jegyed!

További infó itt:

Éhesen hazajönni Olaszországból?
Az Alpok déli lábánál landolunk. A Mont Blanc koronázza a hegyeket. A Leonardo da Vinci által megzabolázott Ticino folyó korán reggel ködszerű fátyolként húzza maga fölé a felhőket, de a távolban markánsan kivehető a divat új fővárosa: Milánó. A Ticino is odatart, és mi is.