Ünnepelj Velünk 12,5 héten át!

Persze, de mit?!

Én már tudom, ide vele!

Ha 5 éve velünk ünnepeltél, akkor lehet, hogy meglepődsz: már megint eltelt 5 év.

Akkor 20 évesek voltunk. Most 30…
5 + 5 az 10, + 20 az 30, ugye? Nem?

Na jó, még csak negyedszázada nyitotta meg kapuit a HCA.

Több mint 10 ezer cégvezető képződött azóta itt, és számos mintacégünk épült fel, akik stabilan növekednek a váratlan kihívások ellenére is.

A világ némelyik legjobb gyakorlati vezetőjét láthattuk ez alatt vendégül, akik megosztották velünk azokat a fogásokat, tippeket, amelyek őket és cégeiket a csúcsra segítették.

Az utóbbi 7 évben fordítva is megvalósult ez, hiszen bennünket láttak vendégül „gyárlátogatásokon” olyan vezetők, akik elsajátították és eredménnyel hasznosították a nálunk oktatott módszereket. Olyan kulisszatitkokba láthattunk bele, amit rajtunk kívül senki más nem látott. Közel 300-an. Olaszországban. És Magyarországon is.

Olasz kulisszatitkok

25 év olyan régen volt, hogy már egyikünk sem emlékszik rá.

És most alaposan meg fogjuk ezt ünnepelni.

12 és fél héten át fog tartani az ünnepség sorozat.

Minden héten 2 alkalommal.

És a reflektorfényben azok az ügyfeleink, egykori tanulóink, barátaink lesznek, akik tanulságosat alkottak, és maradandót, vagy legalább szórakoztatót. Ők fogják elmondani, bemutatni, megválaszolni, leleplezni, darabokra szedni, begyakoroltatni AMIT ŐK A LEGJOBBAN CSINÁLNAK.

Csak 1-1 órát kapnak, tehát nagyon meg fogják válogatni, mit mondjanak.

Hamarosan felfedjük, kik fértek bele ebbe a programba, hiszen 25-nél jóval több embert kellene bemutatnunk. Ha lesz rá igény, persze, folytatjuk továbbiakkal.

Barátaink a reflektorfényben

Ja... meghívunk téged az ünnepségsorozatra. Ami a mi ajándékunk* ezen a születésnapon.

Habár meghívhatnánk a Kongresszusi Központba is, most mégis inkább a kényelmedet és az egészségedet kívánjuk szem előtt tartani, ezért a 25 előadást az interneten át („online”) fogjuk a rendelkezésedre bocsátani.

Biztosan meg fogod tudni az éppen megszólalóktól, hogy:

  • honnan indultak,
  • mit csináltak,
  • mit tanultak,
  • milyen nehézségekkel küzdöttek meg, és
  • hová jutottak el.

Lesznek köztük több milliárdos forgalmú cégek tulajdonosai.

Lesznek, természetesen a kedvenc külföldi bizonyított oktatók is.

És lesznek magyar kollégák, akikkel partnerként dolgozunk ma már együtt, és tanítványból elismert sikeres oktatók, konzultánsok lettek.

Elismert%20partnerek

Büszkék vagyunk mindannyiukra!

* azok kérésére, akiknél először tapogatóztunk, egy jelképes összeget kérünk minden velünk ünneplőtől, támogatásul és elismeréséül a 25 éve tartó kitartó szolgálatunkért. Ez komoly!

Előadások a felhőben:

A következő előadások már online elérhetőek a h9.hu elearning platformon.

Tóth Imre – Történelmi áttekintés
Marten Runow – Hatékony csapatot hatékonyan
HCA, Marketing, akkor és most
Kovács Sándor – Csoportépelméjűség
Ladislav Pavlik – A vállalkozás kritikus hibái
Mag József – Hogyan tartsuk meg a jó személyzetet
Venesz Piroska – A TV és egyéb kütyük hatása a gyermekekre és hogyan köszön ez vissza személyzetfelvételkor
Varga József – PR alkalmazás és eredmények gyakorlatban
Ambach Tamás – Semmiből a csúcsra!
Kasza Tamás – Az igazi állócsillag
Szilágyi-Bécsi Tímea – Akitől a hatóságok tanulnak
Piroska Gyula – „Gennyesre” keresni magunk
Nagy Andor – Király vitamin cégednek
Kovács Sándor – A marketing lesúlyosabb 10 hibája
Ács József – 30 éve töretlenül
Pier Paderni – 20 év a HCA szolgálatában

Az előadók:

Marten Runow

Marten Runow

Mårten Runow a Performia International nemzetközi fejvadász cég tulajdonosa. Csapatával az elmúlt 20 évben, több mint 750 000 jelöltet értékelt ki 15 000 cég számára. Világszerte számos cégvezetőnek sikerült magasabb szintre emelnie cége teljesítményét és saját vezetői értékét élvezetes tréningjein.

Piroska Gyula

Piroska Gyula

Piroska Gyula Magyarország egyik legnepszerűbb üzleti előadója. Szókimondó egyenessége, nagyszerű humora és az életből vett példái nagy élménnyé teszik az előadásait.
Eddig nyolc üzleti témájú könyve jelent meg, melyből az egyik háromszoros bestseller lett Magyarországon.

Ács József

Ács József

Az idén 30 éves MAUS Kft. alapítója és tulajdonosa. Ez a cég mára cégcsoporttá nőtte ki magát, több mint 400 főnek biztosít biztosít munkát és kulcs szerepe van az Alföld élelmiszer ellátásában.

Ambach Tamás

Ambach Tamás

Az AmbiLight Kft. tulajdonosa. Professzionális szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, belsőépítészeknek a világítástervezéstől, a lámpák designjának a kiválasztásán át a kivitelezésig. Munkatársaik több mint 2000 projekt világítását tervezték, és valósították meg.

Kasza Tamás

Marten Runow

A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész. Sok cég vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését. Azonnal használható gyakorlati tudást ad át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért. 32 könyv szerzője. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le. 70.000 példányban keltek el.

Varga József

Varga József

A Kerékpárguru. Cégvezető. Számos webáruházuk mellett egy közel 800 nm-es 4 szintes tulajdonosa, melyben kerékpár szaküzlettel – szervizeléssel és fitness stúdióval várják a nagyközönséget. Célja egy olyan környezetbarát kultúra megteremtése, ahol a kerékpár az Életünk részeként Örömöt és Egészséget hoz! Magyarország legnagyobb YouTube közösségével rendelkezik, több mint 1.300.000 megtekintéssel. 2017-ben elnyerték az Ország Boltja Népszerűségi Díjat.

Tóth Imre

Tóth Imre

A WISE Közép-Európa elnöke több mint két évtizede és már a WISE legfontosabb feladatán dolgozik: Eljuttatni a Hubbard Menedzsment Rendszert a világ minden egyes üzleti vállalkozásába. Ily módon hozzájárult számos HCA megnyitásához a Közép-Európai régióban, valamint rengeteg cég felvirágoztatásához Bulgáriától Magyarországig és Csehországtól Romániáig. Minden évben újabb és újabb cégeket segít mintacéggé válni, amelyet a WISE gálán kiosztott Admin Know-How Mintaképe díjakkal jutalmaz meg.

Marozsák Szabolcs

Marozsák Szabolcs

Több, mint 20 éves szervezetfejlesztési, CRM és marketing tanácsadói tapasztalataiból kiindulva – az érdeklődése a nagyobb nagyságrendű – főleg nemzetközi piacbővítési, illetve piacnyitási stratégiák kidolgozására irányult. Ezek gyakorlati marketing tervének kidolgozásával, valamint menedzselésével foglalkozik. Saját fejlesztésű CRM szoftver kialakítása és bevezetése fűződik a nevéhez több, mint 50 cégnél. Eddig két könyve jelent meg önfejlesztés témakörében.

Kovács Sándor

Kovács Sándor

A HCA legtapasztaltabb, vagy saját elmondása szerint „legtetováltabb” előadója , aki 18 év alatt több, mint 700 előadást tartott meg és nem kevesebb, mint ezer cégvezetőnek segített, több milliárdos forgalom növekedést hozva. A barátai, ügyfelei csak úgy ismerik, mint az ember, akinek mindenre van egy embere – a kapcsolati hálója miatt is sokan felkeresik. Azt sokan tudják róla, hogy hobbi történész révén, minden dátumhoz van egy jó története, azt viszont kevesebben, hogy egy punk zenekar alapítója volt elfeledett fiatalkorában.

Mag József

Mag József

A romániai HCA Technikai vezetője és Kommunikációs tanácsadója cégvezetők számára kihagyhatatlan előadással készült: Hogyan tartsuk meg a jó munkaerőt? József, felügyelőként, folyamatosan a mélyvízben tapasztalhatja meg a cégek és cégvezetők legnagyobb kihívásait, amely jellemzően az eladással vagy a személyzettel kapcsolatos. Az így szerzett tapasztalataiból fogja elmondani, mi a legjobb módszer arra, hogy a jó munkaerő ne menjen inkább a konkurenciához.

Venesz Piroska

Venesz Piroska

Akinél kevés embernek van nagyobb tapasztalata és látható eredménye a gyereknevelésben. 21 éve vezeti csodálatos magán óvodáját, ahonnan egészséges, boldog és sikeres gyerekek távoznak. 15 éve pedig tanulócsoportjuk is van. A gyerekek visszajárnak, sikeresek, nem isznak, nem drogoznak és elmondásuk szerint a legfontosabb alapokat tanulták meg náluk az élethez. Piri több mint 30 éve találkozott L. Ron Hubbard technológiájával, ami nagyban segíti őt ezekben a sikerekben. Nem véletlen, hogy államilag is elfogadtatták az LRH nevet és az Út a boldogsághoz tanításait.

Pier Paderni

Pier Paderni

45 éves tapasztalatát a Hubbard Menedzsment Rendszerben immár évtizedek óta konzultánsként fordítja cégek javára, miután engedett a cégvezető ismerősei nyomásának, hogy ezt tegye. Annak bizonyítéka, hogy mennyire is érti a PR technológiát, nem más, mint az Olaszországban nyitott 12 főbb disztribúciós pont a 70-es években, vagy az összes olasz trafikba és könyvesboltba eljuttatott Hubbard könyvek, vagy az olasz csatornákon vetített előadás-sorozata, melyeket a mai napig ismételnek, vagy az Olaszországban hivatalos ünneppé nyilvánított Nagyszülők napja. És nincsen ékesebb bizonyítéka annak, hogy nem csak a PR technológiát ismeri, hogy ezek egyike sem elillanó jelenség volt, hanem mind a mai napig működik és növekszik. Sűrű programjai mellett rendszeresen szakít időt szenvedélyére, a zenére, számos koncerttel tarkítva hétköznapjait.

Nagy Andor

Nagy Andor

A Vitaking Kft. Ügyvezetője és tulajdonosa. Vitaminkészítményeiket és egyéb egészségmegörző termékeiket országszerte megtalálhatjuk webshopokban és üzletekben egyaránt. 2020-ban a MagyarBrands Szakmai Bizottságának döntése alapján a Vitaking Kft. KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít. Elismerést kaptak a Kiváló Üzleti Márka és az Innovatív Márka kategóriában is.

Szilágyi-Bécsi Tímea

Szilágyi-Bécsi Tímea

Az INT-Solution Üzleti Tanácsadó Kft tulajdonosa és ügyvezetője. Dinamikusan növekvő cégével intelligens HR megoldásokat nyújtanak kis- és középvállalkozásoknak, valamint piacvezető nemzetközi vállaltoknak is. Tímea olyan céget épített fel, ahova az ellenőrök is tanulni járnak. Hogy miért? Hallgasd meg az előadását, és megtudod!

Ladislav Pavlik

Ladislav Pavlik

A szlovákiai HCA alapítója és vezetője, szlovákiában számos HCA irodát nyitott, és rengeteg cégbe juttatta el Hubbard Cégvezetési módszereit. A HCA mellett létrehozta a Sikeres vezetők című magazint, melynek keretein belül Szlovákia szerte tette ismertté követni való vezetők történetét. Ügyfelei között kis és nagy cégek egyaránt megtalálhatóak, de olyan is, aki később Köztársasági Elnökké vált.

Még nem késő jegyet váltani!