Mire hasznosítja gyermeked a téli szünetet?
Sítábor? Sakktábor?

Vagy „kipiheni" a feszültséget a tanulásból?

Hiszti-gyilkos téliszünet

Hiszti-gyilkos téliszünet

Van aki edződik a tanulási hiszti és hajtépés ellen.

Mi lenne, ha most te és gyermeked örökre megszabadulnátok ettől?

Gyermeked hosszú téli szünetében TE segíthetsz neki megtanulni tanulni.

Tudok tanulni mosolygó gyerek

Részletek:

  • Ár: 230 000 Ft + ÁFA két főre.
  • Időtartam: December 20-tól 3 héten át minden kedden és pénteken.
  • Helyszín: 1161 Budapest, Pálya utca 83. – HCA tanfolyamterem
  • Résztvétel: a szülő és a gyerek csakis együtt tud résztvenni ezen a tanfolyamon.
  • Tanfolyam:

Hogyan tanuld meg tanfolyam

Az önálló tanulás képessége mai világunkban az egyik legfontosabb képesség. Sajnos, az a tapasztalat, hogy bár mindenhol (legyen az iskola vagy később egy munkahely) elvárják, hogy a gyermek tudjon tanulni, sosem tanítják meg neki, hogyan is kell csinálni. Inkább megcímkézik mindenféle módon felmentve őt a tanulás alól.

A Hogyan tanuld meg tanfolyam segít elsajátítani azt a képességet, hogy a gyerek önállóan, hatékonyan tudjon tanulni, és hogy képes legyen felkészülni az életre.

A szülő pedig segíteni tud neki, sőt a jövőben akár többi gyermekének, unokájának is.

Hogyan tanuld meg tanfolyam

Szeretnénk jönni, kártyával kifizetem:
Kattints a Vásárlás gombra, majd a jobb alsó sarokban megjelenő táska ikonra a fizetéshez. A felugró ablakban kövesd az instrukciókat.


Akik már megcsinálták ezt tapasztalták:

Szabó Kinga,
édesanya, cégvezető
2021. augusztus 12.

„Szeretnék megosztani egy hatalmas nyereséget.

A történet 2008-ban kezdődik, amikoris az akkor harmadik osztályos fiam tanitónénije behivatott és arról tájékoztatott, hogy a fiam diszleksziás és el kell dönteni, hogy felmentjük a vizsgák alól, vagy évet ismétel. Én persze ezen nagyon kiakadtam.

Mivel akkoriban kezdtem tanfolyamokra járni a HCA-ba, a problémámat elpanaszoltam Kovács Sanyinak aki azt tanácsolta, hogy csináljuk meg a "Hogyan tanuld meg" tanfolyamot. Megfogadtam a tanácsot és a HCA fantasztikus csapata nagyon sokat segített, hogy Bálint nagy nyereséggel le tudja zárni a tanfolyamot.

A tanfolyam vezetője nagyszerű iránymutatásai alapján a tanfolyamot követően Bálintot újra megtanítottam írni-olvasni. Ez alkalommal nagyon kézzelfoghatóvá téve a betűket.

Teltek múltak az évek...

Bálint a középiskolában egy erős négyes tanuló volt. Tanulmányai mellett regényeket írt és sokat olvasott. Országos első helyezett lett a történelem versenyen és a tanárai mind nagyon büszkék voltak rá.

Majd felvételt nyert egy nagyon rangos egyetemre, ahol két hónappal ezelőtt "summa cum laude" (kiváló) diplomát szerzett. A diplomaosztoját követően szinte azonnal felvették egy multinacionalis cég nemzetközi elemzői csapatába, ahol a héten kezdett dolgozni.

Én örökké hálás leszek a HCA csapatának, hogy mindezt lehetővé tették. Nélkülük Bálint, ez a nagyszerű gyerek, elkallódott volna és egész életét leértékelések és megbélyegzések közepette élte volna.

Köszönöm mindannyiótoknak a segítséget!"


Szeretnénk jönni, kártyával kifizetem:
Kattints a Vásárlás gombra, majd a jobb alsó sarokban megjelenő táska ikonra a fizetéshez. A felugró ablakban kövesd az instrukciókat.