Miért mások a HCA képzések?

Amikor képzésekről vagy tanulásról beszélünk, at átlag embernek két dolog juthat eszébe:

  • Az iskolai évei – amit unt, ahonnan szabadulni kívánt –, ahol a tanár megmondta, hogy másnap doga lesz, és ha nem talált egy jó módot a puskázásra, akkor inkább beteget jelentett.
  • A munkahelyi kötelező képzések, amik arra voltak jók, hogy legalább kiszabadult a munkából kicsit, de egyébként egy rakás elmélet volt kevés érdemleges, alkalmazható résszel.

Van persze egy harmadik kategória, a képzések, melyekre önszántából megy el az ember.

A HCA képzései mind ilyenek.

Még a hozzánk képzésre rendelt alkalmazottak esetében, az alkalmazott nyilatkozik, hogy ő saját akaratából tanul.

Ezek a képzések az 1-2 napos élő vagy online előadásoktól a hosszabb képzési programokig terjednek.

Már az előadásokon is fontos tényező a gyakorlatiasság. Rengeteg filozófiát és elméletet lehet oktatni, és biztosíthatunk, hogy mi is tudunk olyanokat mondani, hogy tízből kilenc embernek leesik az álla. Ez azonban egy üzleti képzés, ezért számunkra nem a leesett állak mennyisége fontos, hanem a ténylegesen elért céges eredmények.

Egy másik kulcs eleme képzéseinknek a tanulási módszer.

Noha, már 7 éves kortól a tanulás körül forog az életünk, mégse találjuk meg a tantárgyak között a tanulást magát. Nem csoda hát, hogy sok fura megoldás születik a tanulásra. Van aki magol, van aki puskázik. Külön trükköket dolgoztak ki az információ memorizálására. Ami szinte univerzális az a tanulással és a vizsgákkal járó stressz, valamint az a tény, hogy a legtöbben már pár nap után elfelejtik mit is tanultak.

A végeredmény? Az induló cégek negyede megy tönkre már az első évben, de a jelen gazdaságban még a nagy cégeket is nap mint nap fenyegeti a csőd. A frissen végzett szakemberek képzetlenek a területükön, aminek eredményeként a cégeknek kell saját költségen újraképezni őket.

Az emberek butábbak? A gazdaság a hibás? Nem. A probléma az oktatással van, és annak eredményeivel.

Képzelj el ezzel szemben egy olyan képzési módszert, amelynek eredményeként mindenki tudja és képes gyakorlatban alkalmazni, amit tanult. Kisujjukban van az információ, mert már kipróbálták.

Pontosan ezt kínálja a HCA képzési módszere, melyet L. Ron Hubbard fejlesztett ki.

Nézd meg jelenleg elérhető online képzéseink:

Többet-Ésszel cégvezetés Felkészülni a felkészülhetetlenre Vezetői Első-osztály 1-es osztály vezető tanfolyam Gyorsreagálású cég tréning Reklámköltség megtakarítás, vevőszámnövelés Vevőszerző rutin HCA Online Cégvezetői Akadémia – Futótűz

Írj nekünk

{{ formitem.title }}

{{ message | trans }}
{{ error | trans }}
{{{ thankyou }}}
Kapcsolat