Két évtizede a Hubbard Menedzsment Rendszer úttörői

Az elmúlt héten szerencsénk volt immár 20. évfodulónkat ünnepelnünk sok jó barátunk, és kedves ügyfelünk társaságában.

Ezen jeles alkalomból megtisztelt minket jelenlétével Nick Terrenzi, a Los Angeles-i Nemzetközi HCA ügyvezetője, aki egy dísztáblával emlékezett meg hőstetteinkről.

Tekintve, hogy barátaink és ügyfeleink szolgálása szívünk-lelkünk, így nem kívántunk egy ünnepséget rendezni, ami pusztán rólunk szól. Inkább egy zseniális, és mindenki számára elengedhetetlen tréning sorai közé rejtettük a ceremóniát, majd este pár közeli barátunkkal tartottunk egy ünnepi vacsorát.

Elvégre mindenki jobban tud figyelni egy nagy adag tortával a gyomrában!

Nick Terrenzi úr méltatta iskolánkat, amiért folyamatosan stabilan lehet ránk számítani. Elmondása szerint a HCA Magyarországon, illetve Közép-Európában úgy működik, hogy az ő közbeavatkozása szükségtelen, így egy nagy terhet vesz le a válláról.

View the embedded image gallery online at:
http://hca-iskola.hu/evfordulo.html#sigFreeIdd87afa6859

Az ünnepségen elismerésekben részesültek a Közép-Európai HCA-k képviselői, Ladislav Pavlik Szlovákiából, valamint Kovács Zoltán Erdélyből, továbbá Nick Terrenzit és Pier Padernit is iskolánk tiszteletbeli professzorává avattuk.

Mint ahogy ügyvezető igazgatónkat is külföldi vendégeink segítségével, legnagyobb meglepetésére tiszteletbeli professzorrá avattuk.

Pier Paderni barátunk bemutatta HCA-val közösen vezetett programját, a Révkalauz programot, valamint Milánói mintacég túránkat.

Az elismerések átadása után 200 résztvevőnket megvendégeltük szülinapi tortáinkból, melyekből szépen fogyott.

A nap fénypontja mégis a tréning maga volt, hiszen a kiadós ebéd, a bőséges desszert és a ceremónia ellenére se tört le a közönség érdeklődése a Nick Terrenzi által bemutatott tárgyalási technika iránt.

Nincs is ennek ékesebb bizonyítéka, mint a szakmai tapasztalatot és hozzáértést kiemelten méltató visszajelzések. A legtöbb résztvevőnek megérte eljönnie és használható eszközöket kaptak. Legtöbbet említett eszköz a kifogás kezelésnek új módszere volt, valamint tárgyalás folyamata, és kudarcok esetén korrekciós pontjainak felfedése jött elő, mint fontos segítség.

És, hogy mit mondanak a HCA-ról: lényegretörő, gyakorlatias képzések, profi szervezet és kellően képzett, jó szándékú munkatársak.

Te is légy része a következő 20 év sikereinek!

View the embedded image gallery online at:
http://hca-iskola.hu/evfordulo.html#sigFreeId71c182ef93

Üdvözlöm a HCA-t a 20-adik évfordulója alkalmából!

A HCA az egyik bástyája a jobb gazdaságért, jobb vezetőkért, és hatékonyabb munkatársakért vívott harcnak. Több, mint 15 éve dolgozom velük. Több, mint kétszáz ügyfelemet küldtem már a HCA-ba, és mind nagyon elégedett volt. Nem is beszélve azokról, akikkel teljes képzést végzett a HCA.

Nekem is nagyon sokat segített a HCA abban, hogy azzá váljak, aki vagyok! Kívánok még nagyon sok sikert Nekik! 

 Kasza Tamás – Lezárási Specialista

2006 szeptembere óta működök együtt a HCA-val, és mindez egy nagyszerű tanulságos kaland volt számomra.

Imádom, a HCA gyakorlatias és sikerorientált hozzáállását a különféle munkahelyi problémákhoz, és én magam is egyre többet vállaloz ebből a Révkalauz programunk indulása óta

A program során ráébrednek a résztvevők egy sikeres alapvető szervezet fontosságára, és megértik hogyan is tudnak felépíteni és működtetni egyet, valamint, hogy hogyan vezethetik be az állandó sikerhez és növekedéshez vezető stratégiákat.

Ahogy azt gyakran mondom, a szervezetet nem a ragyogó ötletek teszik ki, hanem a kalapok, és ez alatt valódi, szükségszerű funkciókat értünk (amelyekből alaphelyzetben 21 db van), amelyek aztán tényleg ki tudják aknázni a ragyogó ötleteket.

Már nem csak „beszélünk a traktorokról”, most már inkább mutatunk szuper, menő traktorokat, és csak ez után kínáljuk tálcán a bizonyítottan sikeres, gyakorlatias Hubbard Menedzsment Rendszert, amelyet jó magam 35 éve űzök.

Jelen írásommal szeretném elismerni a HCA nagyszerű teljesítményét és segítségét! 

 Pier Paderni – HCA diplomás konzultáns

A HCA Közép-Európa húsz éve itt van nekünk egy stabil bástyaként. Olyan alapos tanulási módszerrel viszi végig az üzletembereket és munkatársaikat üzleti tanulmányaikon, ami tényleges megértést ad, és utána könnyűvé teszi a tanultak alkalmazását.

Gratulálok Nektek az évfordulóhoz! Örülök, hogy együtt dolgozhatunk!

 Piroska Gyula
TOP