Üdvözlünk a Közép-Európai HCA oldalán

A Hubbard College of Administration International épülete

A HCA már hazánkban sem új dolog, hiszen már a 90-es évek végén megalakult. Iskolánk felnőttképzéssel, vállalati oktatással foglalkozik, valamint cégeket kalauzol a nagyobb siker és az új piacok felé. Képzéseink teljes mértékben a Hubbard Management System-en alapulnak, amelyre licenszet a Los Angeles-i Hubbard College of Administration ad.

Egyedi képzéseink és képzési formánk lehetővé teszi vezetők és beosztottaik számára, hogy képességeiknek és saját sebességüknek megfelelően nyerjék el a cégük működtetéséhez szükséges tudást, majd gyakornokságaink biztosítják, hogy ez a tudás ne csak elméleti legyen, hanem valós eredmények formájában utatkozzon meg.

A cég kalauz szolgátatásainkhoz a Hubbard Management System legnagyobb nevű külföldi tanácsadóit szerződtetjük, akiknek több évtizedes nemzetközi tapasztalatát ötvözzük a HCA ismereteivel a helyi piacról és a helyi viszonyokról. Ez az együttmáködési forma óriási sikereket szült és szül most is.

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNOD?

  • Jó dolog nagy tudással rendelkezni, de még jobb ha azt a tudást kézzelfogható eredményekké tudjuk alakítani. Gyakorlatias képzéseink és cégkalauz szolgáltatásaink pont ezt biztosítják.
  • Nálunk nem egy futószalagra állsz rá, hanem sok-sok személyes törődéssel és személyre szabott programmal gondoskodunk róla, hogy amit tanulsz azt megérted és tudod használni.
  • A Hubbard Management System módszereit könnyedén és gyorsan, akár azonnal tudod használni, és bizony ez már akár másnap megmutatkozik eredményekben. Szolgáltatásaink rendkívül eredményközpontúak, hiszen mi nem filozófusokkal telített elszigetelt vállalkozásokat, hanem igazán ütőképes cégeket akarunk.
  • A piac változik, a körülmények változnak. Előfordul, hogy amit egyszer megtanultunk, az úgy tűnik más viszonyok közt nem működik. Pont ezért az életre szóló garanciánk biztosítja, hogy egy ilyen helyzetben újra ki tudd dolgozni és be tudd gyakorlni a tanultakat, ezúttal a megváltozott körülményekre.

Mi a HCA Közép-Európa?

A HCA annyit tesz Hubbard College of Administration, vagyis Hubbard Szervezetigazgatási Főiskola. A kaliforniai Los Angelesben működő főiskola egyedi képzési módszereivel kiemelkedik és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy diákjai megtalálják azt a karriert, amelyet aztán örömmel, élvezettel és kellő hozzáértéssel fognak folytatni.

Mi ennek a főiskolának a Közép-Európai képviselete vagyunk. Jelenleg több, mint 50 hasonló képviselet létezik.

A HCA célja, hogy hozzájáruljon virágzó üzleti vállalkozásokhoz, és egy gazdasági kényszerek nélküli társadalomhoz. Ezért képzéseink és együttműködési programjaink célja, hogy a sikeres vállalkozások még sikeresebbé váljanak, és új kihívásokat találjanak, míg azok, amelyek nehézségekkel küzdenek, utat találanak kifelé a gödörből. Mindeközben aktívan segítjük Los Angeles-i anyaiskolánkat, hogy a jövő vezetőit kiképezze.

A HCA-ban a Hubbard Management System fogásait lehet megtanulni.

Miről is szól a Hubbard Management System

Egyáltalán nem titok, hogy a kezdő vállalkozások több, mint 50%-a az első 5 évben elbukik. Persze sokan - sok esetben, akik épp csak belevágnak egy új vállalkozásba, még nem rendelkeznek kellő rálátással az üzleti világra, a gazdaságra vagy a piacra. De nem csak az ilyen vállalkozások vallanak kudarcot.

Még a nagyobb cégek is - annak ellenére, hogy sok-sok egyetemet vagy főiskolát végzett alkalmazottjuk van, akik évekig tanultak könyvelést, jogot, humán erőforrást, közgazdaságtant, pénzügyeket, marketinget és még sorolhatnám - nehézségekkel küzdenek.

Akkor mi lehet a baj?

Nyilvánvaló, hogy ezeknek a vállalkozásoknak a vezetői nem rendelkeznek kellő tudással a cégvezetés terén, függetlenül attól, milyen oktatásban is volt részük.

A megfelelő körülmények között, ha úgy tűnik minden az ő malmukra hajtja a vizet, jó munkát tudnak végezni. De szinte bárki így lenne ezzel.

Az igazi megmérettetés akkor helytállni, amikor hadilábon állunk a szerencsével. Amikor azok, akik eddig úgy tűnt a te oldaladon állnak, más vizekre eveznek, amikor a cégeden túlnyúló tényezők - a piac, a kormány vagy éppen a válság - el akarnák söpörni vállalkozásod, vagy éppen egy nagyobb hibát követő időszakban.

De mitől más a Hubbard Management System? Dióhéjban, ez egy olyan rendszer, amely piactól, etnikumtól függetlenül, válság vagy aranykor, minden esetben használható.

Milyen területeket érint a Hubbard Management System?

Cégvezetés: A cégvezetéssel kapcsolatos képzéseink megtanítanak olyan vezetővé válni, aki hűséget és együttműködést idéz elő maga körül, és aki tudja hogyan érjen el egy stabil egyenletes növekedést, vagy hogyan keljen fel gyorsan egy nem várt pofon után.

Személyzet: Itt nem azt tanulod meg, hogy vegyél fel valakit, hogyan rúgd ki, és hogyan vezesd a bérkönyvet. Azt tanítjuk meg, hogyan találd meg a legjobbat, hogyan vedd rá, hogy azt tegye, amire a cégnek szüksége van, és hogyan javítsd meg azt, amelyik nem működik. A Hubbard Management System személyzetre vonatkozó módszerei segítenek neked abban, hogy az emberekbe fektetett pénzed a legjobb megtérülést hozza.

Értékesítés: Nem minden az értékesítőkön múlik, de nélkülük nem jutsz messze. Értékesítési képzéseink az eredményes eladás minden aspektusát lefedik, a kommunikációt, a bizalomépítést, az érzelmek és kifogások kezelését, és persze a lezárást.

Pénzügyek: Hogy a cégednek van-e pénze vagy nincs, az több dologtól is függ. De, függetlenül attól, hogy mennyire jó a terméked vagy szolgáltatásod, mennyire csúcsokat döntenek az eladások, az hogy a cégnek van-e pénze attól is függ, hogy költi azt. A kérdés, képes vagy-e elérni, hogy mindig legyen pénze, amikor szükség van rá?

Működés: Kellő mértékben, életképes szinten termel a céged? Növekszik a termelés folyamatosan, hogy a céged is növekedni tudjon a szükséges mértékben? Olajozottan mennek a dolgok, és nem kell állandóan tüzet oltanod? Tudod melyek a problémás területek? Elégedettek az ügyfelek? Könnyen eladhatóak a termékeid, szolgáltatásaid? Ha ezekre mind szeretnél igennel válaszolni, ebben tud a Hubbard Management System segíteni.

Minőségbiztosítás: Készen áll a céged arra, hogy egy hiba csak egyszer forduljon elő? Képes arra, hogy minden hiba esetében megtalálja azt a tényezőt, amely a hibát okozta, mielőtt a hiba elefánt méretűre nőne? Az életben egyszer fenn vagyunk, egyszer lenn, de ha a minőségbiztosítási osztályod helytáll, akkor sokkal inkább fent leszel. 

PR és Marketing: A jó Marketing és PR osztály mindig képben van azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne megtartani a meglévő vevőket, és hogyan lehetne újakat szerezni. Nem számít milyenek a körülmények, mekkora válság van, és hogy sorra zárnak be a cégek, a Marketing és PR osztályod az, amelyik segíthet neked tartani a lépést, és nyerni.

 

TOP