Tárgyalási lélekjelenlét

Mi is az a lélekjelenlét?

A lélekjelenlét szót, vagy annak egy rokonértelmű szavát, a higgadtságot nagyon sok esetben használhatjuk, és használjuk is:

  • Sikerült megőrizni a lélekjelenlétét, hogy jókor indítsa be cégét.
  • Állásinterjúk során nem tudták kizökkenteni, és lélekjelenlétének köszönhetően csakis hatékony munkaerőt vett fel.
  • Hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot, amikor a cápa támadása során eszébe jutott, mi is a teendő, és azt ki is merte próbálni.
  • Az autó biztonságtechnikáján túl, lélekjelenlétének is köszönheti, hogy karcolás nélkül szállt ki összeroncsolt autójából, hiszen centiken múlott, hogy nem az életével fizetett.
  • A bajnoki címre vágyó csapat végig támadta a meccset, sok helyzetet dolgozott ki, de a kapu előtt nem tudták megőrizni lélekjelenlétüket, így minden helyzetüket elpuskázták. Ezzel szemben a bajnok csapat mindkét helyzetét higgadtan értékesítette.

Ezer és ezer példamondatot és valós példát sorolhatnánk fel. Nem kérdés, hogy a lélekjelenlét egy hasznos dolog.

Ez csak szerencse kérdése

Ez mind csak szerencse kérdése, nem gondolod?

Hiszen ezt látjuk lépten-nyomon, hogy minden csak szerencse, avagy balszerencse kérdése.

A fenti példamondatokat akár így is lehetne mondani:

  • Szerencsésen, jókor indította a cégét, akkor épp fellendülőben volt a piac.
  • Csupa szuper értékesítője van a mázlistának.
  • Megúszta a cápatámadást? Szerencséje volt, hogy nem volt éhes a cápa.
  • Karcolás nélkül szállt ki a totálkáros autóból, mekkora szerencse.
  • Jobban játszottunk, de nagyon balszerencsések voltunk, a kapufa se volt velünk, és minden helyzetünket kihagytuk.

Ilyen, és ehhez hasonló mondatok szinte mindennapinak számítanak életünkben, az újságok is tele vannak vele.

Úgy tűnik az ember szereti mások sikerét szerencsével magyarázni, saját sikertelenségét pedig balszerencsével.

Hiszen akkor nincs különbség két ember között, pusztán a csillagok akkor másképpen álltak.

Lélekjelenlét, higgadtság vagy szerencse? A kérdés inkább az:

Fejleszthető-e?

Javítható? Válhatunk jobbá benne?

Ahhoz, hogy bármi fejleszthető legyen, azt részeire kell bontani, és azokat kell gyakorolni.

L. Ron Hubbard képzési gyakorlatok sorát fejlesztette ki, amelyek a lélekjelenlétet, valamint a kommunikációt és annak irányítására való képességet célozzák meg.

Két napos képzésünk során ezeket a precíz gyakorlatsorokat követve következetesen azon dolgozunk, hogy tárgyalási lélekjelenléted minden helyzetben megőrizd.

Tárgyalási lélekjelenlét tréning

Mennyit is bukik rajta a cég, ha egy keményen alkudozó ügyféllel szemben az értékesítők nem tudják megőrizni higgadtságukat?

Az elveszített árrés egy dolog, a hírnévben esett csorbát nehezebb kiküszöbölni.

Ne ess ennek áldozatául.

Légy inkább „szerencsés”!

FOGLALD LE A HELYED!

Részletek:

Időpont:

2017. május 24-25.

Részvételi díj:

1 főre: 196 000 Ft + ÁFA

6 főre: 150 000 Ft + ÁFA / fő

Révkalauz program

Elég az „okos ötletekből”, induljon a Nagyüzem!

Vezetőknek, akik már belefáradtak az elméletekbe, és az állandó ötlet rengetegbe.

Ahogy a gigantikus óceánjárónak szüksége van a révkalauzra, hogy bekalauzolja a kikötőbe, úgy kell egy nagy cégnek és főleg vezetőjének is a kalauzolás.

A Révkalauz program az, ami az ötleteket és elméleteket tényleges gyakorlatba viszi át a cégben pontosan a cégre szabva, hogy a legjobb eredményeket hozza ki belőle.

Nem tanácsokat adunk. Az csak újabb – jórészt megvalósítatlan – ötletrengeteget zúdítana a vezetőre.

Program vezetőnk konkrét, precíz, személyre szabott akciótervet ad a vezetőnek, amelynek bevezetését végigkövetjük, és megköveteljük, mielőtt egy újabb akciótervet kapna. Így lépésről lépésre haladva megalapozzuk a cég azon funkcióit, amelyek aztán biztosítják az összes többi funkció hatékony és precíz működését.

A Révkalauz egy hosszútávú elkötelezettség, mind nekünk és a cégnek is. Nem ígérjük, hogy 1 hét alatt megváltjuk a világot, mint ahogy azt se, hogy bárkinek tudunk segíteni. A Révkalauz azoknak szól, akik rendet, növekedést, szabadidőt akarnak, és legfőképp szeretnének képesek lenni ellátni vezetői feladataikat ahelyett, hogy úton útszélen tüzeket oltanának.

Mert mit is tesz egy vezető idejének 70%-ában? Olyan problémákat és helyzeteket próbál megoldani, amelyek nem az ő feladatai lennének, pusztán az adott területen felmerülő ember és hozzáértés hiánya az ami őt mágnesszerűen megragadja és kiszakítja saját feladatköréből.

Ez persze úgy tűnhet normális, főleg annak a vezetőnek aki benne van. Pedig nem, hiszen az aki ilyen szorosan részt vesz a végrehajtásban nehezen tud objektív döntéseket hozni, vagy éppen a jövővel és hosszútávú stratégiákkal foglalkozni.

Ezt hivatott kezelni a Révkalauz program.

A HCA Révkalauz program vezetője olyasvalaki, aki nem csak magasan képzett a Hubbard Management Rendszer terén, de azt is bizonyította már, hogy azt képes rendszerszeűen látni és bevezetni cégekben.

Nem különálló területekben gondolkodik, és noha elsősegélyként megcélozhat 1-1 konkrét területet, mégis mindig a teljes cég és annak fejlődése lebeg a szeme előtt.

Jelen pillanatban erre a célra a világ egyik, ha nem a legjobb cégfelügyelőjét szerződtedtük, Pier Paderni személyében.

Milánói túráink valamint az elmúlt másfél év megmutatták, hogy azok a cégek, amelyeket Pier Paderni kalauzolt, egytől egyig önjáró, önkorrigáló, megállíthatatlan szuper-gépezetekké fejlődtek.

Továbbá Pier 40 éves tapasztalata és sikerei, valamint a Hubbard Management Rendszerrel elért eredményei, szaktudása és széleskörű jártassága a rendszerben egyértelműen első számú jelöltként emelték ki erre a feladatra.

Óriási szerencsénk mind nekünk, de főleg a magyar cégvezetőknek, hogy sikerült megnyernünk együttműködését.

A hónap csillaga!

Superhair Kft.

A hónap csillaga elismerés annak a cégnek és vezetőinek jár, akik a legjobban teljesítettek az adott hónapban a Révkalauz programon. A címet minden esetben Pier Paderni, a program vezetője jeleöli ki.

Felmérés – Cégelemzés tanfolyam konzultánsok számára

Felmérés

Cégelemzés tanfolyam konzultánsok számára

A Cégelemzés teszt, melyet az EPOCH fejlesztett ki jó lehetőség arra, hogy díjmentes bevezető szolgáltatást nyújts lehetséges ügyfeleknek Hubbard Management System konzultánsként. A már sikeres ügyfelek könnyen tudják ajánlani ismerőseiknek egy ilyen cégteszt kitöltését.

A Közép-Európai Hubbard College of Administration tervezi a magyar konzultánsok segítését egy ilyen tanfolyam megjelentetésével és szolgáltatásával. Los Angelesben már létezik angolul az első teszt verzió, amelyet a Nemzetközi HCA már szolgáltatni kezdett.

Hogy a leghatékonyabban tudjuk segíteni munkád, kérlek, válaszold meg kérdéseinket.

Klub házigazda / előadó jelentkezési lap

Powered by Typeform

HCA Vállalkozók Klubja

Kövesd a sikeres példát!

A HCA Vállalkozók Klubja az a fórum, ahol a Hubbard Management System különböző életbeli felhasználásai kerülnek a reflektorfénybe, hogy azokat a példákat lásd – vagy éppen oszd meg másokkal –, amelyek nyomdokaiban magad is nagy sikereket érhetsz el.

Ha elég volt az elméletekből, és csak a húsvér gyakorlat érdekel, akkor ez a klub neked szól.

Ha úgy érzed már tudod, amit tudni lehet, mégse igazán megy neked, és nem hozza a várt eredményeket, akkor is itt a helyed, hiszen csakis egy a gyakorlatban is jártas ember lehet az, aki neked újat mutathat.

Ne maradj le semmiről!

A Vállalkozói Klub híreket hetente küldjük, hogy mindig képben legyél mi is várható, és milyen programokon érdemes részt venned.

január 17. 16.00

Évindító: 2017-es céljaid elérésének megtervezése

Hozd el egy cégvezető ismerősöd magaddal egy kellemes vacsorára az üzleti klubunkban.

TOP